I. ročník letního tábora pro matky/otce s dětmi

Termín: 20. - 25.07.2015

Letní tábor určený pro nejmladší děti a pro jednoho z jejich rodičů.
Přihlásit se můžete na mailu: iveta.drizhalova@ddmp6.cz
Hotel je plně vybaven a nachází se v klidném prostředí. V areálu hotelu je k dispozici venkovní bazén, rozsáhlý uzavřený park s dětskými atrakcemi i ohniště s posezením. Pro děti a jejich rodiče je zajištěn bohatý program.

PARK HOTEL ORLÍK se nachází v samém centru Orlické přehrady 400m od vesnice Orlík nad Vltavou, 1km od zámku Orlík a sousedí s jeho parkem, který je možno využívat k rekreaci, jsou zde stezky které lemují břehy přehrady a rozsáhlé louky se vzrostlými stromy které se udržují. Areál je stranou od silnice a vesnice takže je v klidném prostředí obklopený lesem. www.parkhotelorlik.cz

Poznámka:

Dva druhy ubytování (se sociálním zařízením přímo na pokoji nebo společným na chodbě) druh zvoleného ubytování a věk účastníků má vliv na celkovou cenu tábora: Cena: dospělí se sociálním zařízením na pokoji 3050,- dítě starší tří let se sociálním zařízením na pokoji 2650,- dospělí s umyvadlem na pokoji a společnou koupelnou na chodbě 2800,- dítě starší tří let s umyvadlem na pokoji a společnou koupelnou na chodbě 2400,- dítě mladší 3 let bez nároku na lůžko a stravu (nají se s rodičem) 900,-

Věk: 0 až 7 let

Max. počet účastníků: 40
Počet volných míst: 0

Typ tábora: klasický

Město: Orlík nad Vltavou, Staré sedlo 106
Oblast: PARK HOTEL ORLÍK
Stát: Česká republika

Cena pro pražské účastníky: 2650 Kč
Cena zahrnuje: Více informací o ceně v popisu tábora. Ubytování, stravu, program. Nezahrnuje dopravu-účastníci se na tábor dopravují sami.
Kontaktujte nás pro přidělení variabilního symbolu.

Kontaktní osoba: Iveta Dřízhalová
Telefon: 235 323 333

Aktuality

Rada hl. m. Prahy vyhlašuje konkursní řízení na funkci ředitele příspěvkové organizace: Dům dětí a mládeže Praha 8 - Spirála se sídlem Přemyšlenská 1102, 182 00 Praha 8 - Kobylisy.
zobrazit archiv

Zřizovatel

Zřizovatel příspěvkové organizace Hlavní město Praha

Praha

Dnes probíhá