LPT Chytrá naučná stezka - Výletiště.cz

Termín: 12. - 16.08.2019

Chceš se podílet na zrodu neobvyklého projektu? Zajímalo by Tě, jak může vypadat naučná stezka bez velkých tabulí v terénu? Zajímáš se o letectví? Přidej se a spolupracuj s námi při tvorbě Chytré naučné stezky v okolí Letiště Ruzyně - Výletiště.cz.

LPT se skládá z několika fotografických workshopů, geocachingu, modelování v Minceraftu, semináře o 3D tisku s praktickou zkouškou modelování a tisku, tvorby webových stránek a foto exkurze na letiště Ruzyně, tedy z činností doprovázejících tvorbu virtuální naučné stezky, která v krajině neruší cedulemi, ale skrývá spoustu digitálního obsahu za malými QR značkami v terénu.



Věk: 10 až 18 let

Max. počet účastníků: 4
Počet volných míst: 0

Typ tábora: příměstský

Cena pro pražské účastníky: 1600 Kč
Cena pro mimopražské účastníky: 1800 Kč
Cena zahrnuje: Program, materiál, peda­gogické vedení, teplé obědy.

Cena pro pražské účastníky je za předpokladu udělení grantu hl. m. Prahou za dostatečného počtu přihlášených účastníků, není tedy v tuto chvíli garantována. V případě neudělení grantu platí všichni účastníci cenu pro "mimopražské".

Cena nezahrnuje:
Jízdné v MHD, je třeba se vybavit buď tramvajenkou, nebo jízdenkami. Potřeba bude cca 10 hodinových jízdenek z toho některé pro první pásmo. Případně je děti možné vybavit kapesným pro zakoupení jízdenek např. v automatu u konečné tramvají. Podrobnosti budou upřesněny před zahájením tábora.

Kontaktní osoba: Ing. Tomáš Košťál
Telefon: 235323333

Aktuality

Rada hl. m. Prahy vyhlašuje konkursní řízení na funkci ředitele příspěvkové organizace: Dům dětí a mládeže Praha 8 - Spirála se sídlem Přemyšlenská 1102, 182 00 Praha 8 - Kobylisy.
zobrazit archiv

Zřizovatel

Zřizovatel příspěvkové organizace Hlavní město Praha

Praha