Týden s informačními technologiemi

Termín: 24. - 28.08.2020 08:00 - 16:00

Celé dny sedíte u počítače a píšete, hledáte, hrajete. Napadlo vás, ale někdy, že jenom malinko tušíte, jak tento přesný stroj funguje? Zájímá vás, co je tak chytrého a universálního na těchto kusech křemíku, že ovládly svět?

Přijďte na týden s informačními technologiemi a PC Games a připravte se na epické tažení od hlubin hardware už po ty nejvyšší vrcholky hor softwaru.

Tři dny se budeme zabývat tématy z informatiky a hardwaru (stavba počítače a jeho komponenty, internet, počítačové sítě a jejich nastavování, podle úrovně účastníků úvod do programování)

Abychom jenom neseděli na místě a vy nemuseli pořád poslouchat nějaké přednášky, budeme také venku nebo si zahrajeme stolní hry.

Jeden den pak věnujeme turnaji v počítačových hrách a v pátek pojedeme na výlet do muzea arkádových her (s hernou, tedy možností si všechny arkádovky vyzkoušet) v Červeném Újezdě (https://www.arcadehry.cz/).


Tábora je možné se zúčastnit i pouze vybrané jednotlivé dny.

Věk: 10 až 15 let

Max. počet účastníků: 10
Počet volných míst: 3

Typ tábora: příměstský
Zaměření: Počítače, programování, informatika, hardware.

Oblast: DDM Praha 6, U Boroviček 650/5

Cena pro pražské účastníky: 1500 Kč
Cena pro mimopražské účastníky: 1500 Kč
Cena za den: 300 Kč
Cena zahrnuje: Program, materiál, peda­gogické vedení, dále dopravu tam a zpět do muzea Arkádových her v Červeném Újezdě a vstupné.
Cena nezahrnuje stravu.
K přípravě či ohřevu oběda je možné využít kuchyňku vybavenou sporákem a mikrovlnou troubou.

LPT bude realizován při minimálním počtu 6 přihlášených.

Kontaktní osoba: Tomáš Košťál
Telefon: 235323333

Aktuality

Rada hl. m. Prahy vyhlašuje konkursní řízení na funkci ředitele příspěvkové organizace: Dům dětí a mládeže Praha 8 - Spirála se sídlem Přemyšlenská 1102, 182 00 Praha 8 - Kobylisy.
zobrazit archiv

Zřizovatel

Zřizovatel příspěvkové organizace Hlavní město Praha

Praha

Dnes probíhá