Příměstský tábor s orientačním během

Termín: 04. - 08.07.2022 08:00 - 16:00

Tábor je určen pro zájemce o orientační běh - i úplné začátečníky. Vyzkoušejte orienťák jako sport pro všechny - od rekreačních běžců až po budoucí mistry světa. Důležitý je zájem dítěte a ochota dodržet domluvená pravidla.

Na programu je orientační běh, výtvarné činnosti, celotáborová hra a další program podle počasí. Předchozí zkušenosti s orienťákem nejsou nutné, rychlý běh také ne, je ale potřeba počítat s tím, že sportujeme venku za každého počasí a že děti musí být ochotné dodržovat domluvená pravidla. Na tábor mohou děti od šesti let PO ABSOLVOVÁNÍ ALESPOŇ PRVNÍ TŘÍDY. Zázemí tábora je v klubovně dopravního hřiště, odkud je pár kroků do Hvězdy, která je pro začátečníky v orientačním běhu jako stvořená. Komu se sport zalíbí, může v září pokračovat v kroužku.

Letos jsme zvolili termín, který zahrnuje dva státní svátky. Aby měli rodiče nějaký čas pro sebe, nabídneme dětem, které budou mít zájem, přespání s táborákem a překvapením z 5. na 6. července.
Příchod: 8:00 – 8:30 Odchod: 15:45 – 16:00 Věk: 6 – 12 let Místo konání i srazu dětí: Dětské dopravní hřiště, Na Vypichu 1a (u Obory Hvězda) 
S sebou: - sportovní oblečení a obuv, ideálně s hrubou podrážkou (nelze běhat ve stejném oblečení, v jakém děti přijdou, je nutné převlékání - sportovní oblečení lze na hřišti celý týden nechat) - pokud máte, tak buzolu (lze zapůjčit) - pláštěnku - pokrývku hlavy - pití, dostatečně velkou láhev (bude k dispozici voda a šťáva) - jídlo na celý den (k dispozici je mikrovlnná trouba, pro ohřátí musí být jídlo ve vhodných miskách a nutný je i vlastní příbor) - batůžek - v podepsané obálce kopii průkazu pojištěnce - není vhodné, aby děti měly s sebou cenné věci. 
Cena pro pražské 1350,- Kč, mimopražské děti je 1600,- na 5 dní.  Není zahrnuta strava (děti si nosí vlastní) a jízdné MHD.

Věk: 6 až 12 let

Max. počet účastníků: 24
Počet volných míst: 0

Typ tábora: příměstský
Zaměření: sportovní

Město: Praha 6
Oblast: Dopravní hřiště Vypich

Cena pro pražské účastníky: 1350 Kč
Cena pro mimopražské účastníky: 1600 Kč
Poznámka k ceně: Cena pro pražské 1350,- Kč, mimopražské děti je 1600,- na 5 dní.
Cena zahrnuje: V ceně je pojištění, materiál, pedagogické vedení, pitný režim

Kontaktní osoba: Bc. Jitka Prouzová, Přemek Novák
Telefon: 607780331, 605321892

Aktuality

Rada hl. m. Prahy vyhlašuje konkursní řízení na funkci ředitele příspěvkové organizace: Dům dětí a mládeže Praha 8 - Spirála se sídlem Přemyšlenská 1102, 182 00 Praha 8 - Kobylisy.
zobrazit archiv

Zřizovatel

Zřizovatel příspěvkové organizace Hlavní město Praha

Praha

Dnes probíhá