Athletic Beach Camp (LETNÁ)

Termín: 01. - 05.08.2022 08:00 - 16:00

Zažij léto plné sportování a nezapomenutelných zážitků, poznej nové kamarády a pojď si s námi užít plno zábavy. ABCamp je sportovní příměstský kemp pro školní děti ve věku od 6-12 let, které rády sportují a baví je učit se novým věcem.

Hlavní náplní kempu bude všestranná atletická a beachvolejbalová příprava, díky které se děti seznámí se základními atletickými disciplínami. To je například běh, běh přes překážky, skok vysoký, skok daleký, vrhy a hody nebo třeba štafetový běh. V beachvolejbale se pak děti budou učit základní beachvolejbalové dovednosti a manipulaci s míčem. Během kempu na děti čeká také nespočet soutěží, atletických závodů, sportovních turnajů, návštěva zábavního parku TOBOGY a další nevšední zážitky.

Na tábor se nám podařilo domluvit autogramiádu a trénink s Martinem Piherou. Martin je člen seniorské beachvolejbalové reprezentace, mezi jeho úspěchy patří například: 1.
místo z mistrovství České republiky (2017), 2. místo na Světovém okruhu
v Samsunu (2018), 15. místo z Akademického mistrovství světa v Mnichově
(2018)
a mnoho dalších úspěchů.


Více informací o letním kempu zde: https://abcamp.cz/informace/

Poznámka:

Vhodné sportovní oblečení a obuv (dle počasí a aktivity pro daný den) - láhev pití - pláštěnku - malý batoh - lístek na MHD (dle programu a potřeby)

Věk: 7 až 12 let

Max. počet účastníků: 30
Počet volných míst: 0

Typ tábora: příměstský

Město: Praha 6
Oblast: Letná

Cena pro pražské účastníky: 2400 Kč
Cena pro mimopražské účastníky: 2600 Kč
Cena zahrnuje: Celodenní sportovní program, kvalifikované trenéry, pronájem sportovišť, vstupné na veškeré aktivity, celodenní pitný režim, oběd, odměny a ceny pro děti.

Kontaktní osoba: Mgr. Matěj Hejda
Telefon: 604143708

Aktuality

Zřizovatel

Zřizovatel příspěvkové organizace Hlavní město Praha

Praha

Dnes probíhá