Jarní prázdniny na horách

Termín: 05. - 10.02.2023

Zimní tábor o jarních prázdninách. Lyže sjezdové. Běžky a snowboard pro pokročilé. Celotáborová hra. Zatím již jen náhradníci!

Zimní tábor pro děti v Peci pod Sněžkou pod vedením zkušených lyžařských a táborových instruktorů.
Ubytování v penzionu " Chata Orlík ", ze které se dostaneme na všechny sjezdovky. Nebude chybět ani celotáborová hra. Sjezdové lyžování, běžky a snowboard pro ty, co již umí a pouze k lyžím. Běžky pro nadšence zkusíme, ale opravdu díky komplikovanější cestě na běžecké trasy není vhodné pro začátečníky. Možnost wellness -sauna s vířivkou - za poplatek.
Pro děti 8-15 let, o přijetí mladších nebo starších dětí rozhoduje vedení tábora.
Cena tábora bohužel musela jít nahoru, provozovatel nám díky energiím razantně zdražil, žádám ještě grant od magistrátu a letiště, uvidíme, jestli budeme úspěšní. Z finančních důvodů plánujeme odjezd již v pátek odpoledne po lyžování.

Věk: 8 až 15 let

Max. počet účastníků: 34
Počet volných míst: 0

Typ tábora: klasický
Zaměření: lyžování sjezdové, snowboard jen pro ty, co již jezdí a pouze k lyžím.

Město: Pec pod Sněžkou
Oblast: Krkonoše

Cena pro pražské účastníky: 6500 Kč
Poznámka k ceně: Cena tábora se snížila na 6500, získali jsme grant od Letiště Praha, děkujeme!!! Cena tábora je bez skipasu
Zálohu 2000 Kč budeme vybírat obratem. Peníze na vleky budeme vybírat zvlášť u odjezdu v hotovosti - 3250 Kč (5 denní skipas se skupinovou slevou).
V případě neuskutečnění tábora vracíme peníze zpět.
Cena zahrnuje: Dopravu busem na místo a zpět, dovoz zavazadel na chatu a zpět, ubytování, stravu plná penze, pitný režim, pojištění, instruktory, zdravotníka, materiál, odměny

Kontaktní osoba: Gabriela Lasíková
Telefon: 235 323 333

Aktuality

Zřizovatel

Zřizovatel příspěvkové organizace Hlavní město Praha

Praha

Dnes probíhá