Tábor s kamerou, SCI-FI a Fantasy

Termín: 24. - 28.07.2023 08:00 - 16:00

Máš rád fantasy a filmy plné triků? Chceš si sám zkusit nějaké triky vyrobit? Sci - fi a Fantasy filmový tábor je určený pro všechny děti a mládež kteří mají chuť zkusit natočit si svůj film s použitím green screenu a iných filmových kouzel. Po dobu 5 super intenzivních dní si zkusime natočit film odehrávajíci se ve vesmíru a nebo ve světě fantasy a žaci si naplno užijí celý proces natáčení s green screen, réžie, filmová postprodukce.

Těšíme sa na všechny mladé filmaře!

Na tomto příměstském táboře se děti naučí základy přípravy filmu, tvorbu scénáře a dalších podkladů, práci s kamerou a střihovým programem. Získají také zkušenosti s prací v týmu. Navíc zde přijdou do styku s moderní poloprofesionální technikou, se kterou by jinak neměly možnost pracovat. Výuka probíhá v malé skupině (max 8 dětí)  v kvalitně zařízeném studiu, které je vybaveno technikou jak pro natáčení a střih videa, tak pro práci se zvukem (výkonné počítače s komerčními střihovými programy, full HD kamery, zvuková technika).

Lektoři tábora budou zkušení profesionálové se zkušenostmi z reálné filmové tvorby:
RANJAN RAMPAL
Střihač, Režisér, Scenárista, dramaturg a kameraman hraných, experimentálních / poetických a dokumentárních filmů. Absolvent studia střihu na FTII Pune v Indii afilmového střihu na FAMU v Praze. Jako Střihač jsem pracoval na více než 40projektech, a střihal jsem i celovečerní film (Cz / SVK koprodukce) a mnohodokumentarních filmu v různých jazycích (viz více na www.Viktori.cz). Jakopedagog jsem se podilel na různých filmových workshopech, FAMU International,CET - FAMU, SW MIAMI - FAMU. Střihal jsem pro ČT a DD. Mám bakalářský diplomz masmediálni komunikace GGSIPU Delhi, Indie.

Viktória Rampal Dzurenko

Doktorandka na FAMU, autorka několika dokumentárních a hraných

filmů, vede mezinárodní filmové kurzy a workshopy, učí také výtvarnou výchovu. Studovala učitelství výtvarné výchovy a estetiku, filmovou vědu a filmovou režii.

Poznámka:

Prosíme, abyste dotazy k táboru pokládali přednostně e-mailem.

Věk: 10 až 18 let

Max. počet účastníků: 10
Počet volných míst: 0

Typ tábora: příměstský
Zaměření: Film, zvuk, audio-vizuální technika

Město: Praha 6
Oblast: DDM Praha 6, U Boroviček 650/5

Cena pro pražské účastníky: 3400 Kč
Cena pro mimopražské účastníky: 3400 Kč
Cena zahrnuje: Program, materiál, peda­gogické vedení, obědy.
Cena nezahrnuje dopravu.
Obědy budou zajištěny v blízké restauraci, podrobnosti budou upřesněny.


LPT bude realizován při minimálním počtu 6 přihlášených.

Kontaktní osoba: Michal Kunstovný
Telefon: 235323333

Aktuality

Rada hl. m. Prahy vyhlašuje konkursní řízení na funkci ředitele příspěvkové organizace: Dům dětí a mládeže Praha 8 - Spirála se sídlem Přemyšlenská 1102, 182 00 Praha 8 - Kobylisy.
zobrazit archiv

Zřizovatel

Zřizovatel příspěvkové organizace Hlavní město Praha

Praha

Dnes probíhá