LPD Chýně

Termín: 10. - 14.07.2023 08:00 - 16:00

1.ročník příměstského tábora pro děti v Chýni. Sportovní zaměření se bude střídat s naučnými vycházkami, výtvarnými technikami a nejrůznějšími soutěžemi. Program bude modifikován podle věku přihlášených dětí. Tábor se koná za podpory obce Chýně. Děti s trvalým bydlištěm v Chýni mají přednost při přijetí před ostatními (náhradníci).

Jak strávit prázdninové dny jinak než zábavou s kamarády? Čekají nás různé sportovní odvětví - od atletiky přes florbal po nejrůznější míčové hry. Protože umění je potřeba pro rozvoj duše, zkusíme si různé výtvarné techniky, hudební nebo taneční produkce. Po okolí je také krásně, tak proč to kolem nepoznat z hlediska přírodovědy nebo zeměpisu. Ale co když bude pršet, padat trakaře nebo 40 stupňů ve stínu? Nevadí, máme halu!

Poznámka:

O zařazení dítěte rozhoduje vedoucí tábora. Přednostní výběr splňují děti s trvalým bydlištěm v Chýni.

Věk: 7 až 14 let

Max. počet účastníků: 37
Počet volných míst: 0

Typ tábora: příměstský
Zaměření: sport, výtvané umění, hudba, přírodověda

Město: Chýně

Cena pro pražské účastníky: 2500 Kč
Cena pro mimopražské účastníky: 2500 Kč
Cena za den: 600 Kč
Poznámka k ceně: Děti s trvalým bydlištěm v Chýni mají přednost při přijetí před ostatními (náhradníci).
Cena zahrnuje: Pedagogické a odborné vedení, sportovní a jiné pomůcky, výtvarný materiál, pojištění, stravování ve školní jídelně - oběd, pronájmy, vstupné...

Kontaktní osoba: Jiří Podlaha
Telefon: 724115461

Aktuality

Rada hl. m. Prahy vyhlašuje konkursní řízení na funkci ředitele příspěvkové organizace: Dům dětí a mládeže Praha 8 - Spirála se sídlem Přemyšlenská 1102, 182 00 Praha 8 - Kobylisy.
zobrazit archiv

Zřizovatel

Zřizovatel příspěvkové organizace Hlavní město Praha

Praha

Dnes probíhá